Visa # 
Förlängd anmälningtid till årsfesten 2013
Välkommen till Skåneländska Gastronomiska Akademien
Kontakt
Stadgar
Bakgrund
Syfte
Verksamhetsberättelser
Efterlysning av recept
Spettkakstävling
Konsten att krydda, 29 oktober 2003
Rotfrukter - underjordens läckerheter, 2 november 2005
Symposier
2002 - Rådhuset i Malmö
2003 - Grand Hotel, Lund
2004 - Grand Hotel, Lund
2005 - Börshuset, Malmö
Bilder från årsfesten 2008
Årsfest
Skånsk mat på väg
Restamässan den 17-19 september 2002 i Malmö
Njut av den skånska maten!
Avslutade projekt
Bertil Göranssons Bjärsjölagårdsstipendium
Dryckesdiplom till f landshövding Bertil Göranssons minne
Akademiens diplom för förtjänstfulla insatser inom Skåneländsk Gastronomi
F landshövding Bertil Göranssons hederspris för synnerliga kunskaper inom dryckeskulturen
Sparbanksstiftelsens Färs & Frosta samt Skåneländska Gastronomiska Akademiens forskningspris inom området från livsmedelsproduktion till mat, dryck och måltid
Mårtenspriset
Sparbanksstiftelsens Färs & Frosta samt Skåneländska Gastronomiska Akademiens stipendier för kompetensutveckling, främst genom studier eller praktik för yngre personer verksamma inom restaurang och storhushåll
Sparbanksstiftelsens Färs & Frosta samt Skåneländska Gastronomiska Akademiens stipendier för forskning eller utvecklingsarbete inom livsmedelsproduktion, mat, dryck och måltid
Stipendium till professor Anders Salomonssons minne
Rosie Johanssons minnesfond
Jubileumsskrift 1992-2012
Skånsk mat- och måltidskultur
Skånska profilprodukter
Skånsk mat och matvanor
Ledamöternas publikationer
Akademiens publikationer
Skånska valsen
Ny skånsk visa
Höstagille
Skånska nationernas madavisa
Madavisa
Bonnagille
Prisregn över skåneländska mat- och dryckesprofiler
Från Skåneländska hav och åkrar
Claes Woelfer avliden
Vårens gastronomiska höjdpunkt
Akademimöten 2014
Pressmeddelande Äppelkakans dag
Nominera forskningspristagare 2014
Höstmöte med traditionell gåsamiddag!
Äppelkakans dag
Sensorik - en länk mellan människa och teknik
Gastronomiskt forskningsseminarium
Äntligen gåsagille!
Boka redan nu årsfesten 2014
Årsfesten som blev årets fest
Akademiens första 20 år i text och bild
Pressrelease den 16 april 2013
Förlängd anmälningtid till årsfesten 2013
Välkommen på SGAs årsfest 2013
Akademien välkomnar ny preses
Jubileumseminarium lockade många
Forskningspris och stipendier
Jubileumsseminarium
Nils-Georg Asp avliden
Pressmeddelande 2012-04-17
Pressmeddelande Blekinge
Prisbelönt forskning om mjölk
Köksteamet på Bjärehovsskolan får Vänföreningens pris
Samarbete med Sveriges Bästa Bord
Historiskt ölbryggeri i Malmö uppmärksammas
Årets gastronomiska utmärkelser i Skåneland
Gastronomisk årsfest
Ny hedersledamot - Berit Andnor!
Nominera forskningspristagare
Ansök om forskningsstipendium
Akademin firar 20-årsjubileum
Akademins höstmöte
Thorsten Andersson avliden
Reportage från Danmark
Stipendier för forskning inom livsmedelsproduktion, mat, dryck och måltid
Höstmöte i Halland
Nu är den här! Läs och inspireras!
Halländsk kock trakterar kungafamiljen
Ny preses i Skåneländska Gastronomiska Akademien
Årets priser, diplom och utmärkelser
Årets gastronomiska höjdpunkt
Från charkuteri till konstnärlig måltidsgestatlning - spännande blandning på årets Diplommottagare
Storstädernas guldkrogar, grönt te, förpackningar, diabetes 2 hos överviktiga barn
Pilotprojekt om barn och gastronomi nu avslutat
Årsfesten 2010
Akademiens vårmöte
Akademien välkomnar två nya hedersledamöter
Nominera en ung forskare
Ansök om forskningsstipendier
Akademiens årsfest 2009
Hög tid nominera forskningspristagare!
Skåneländska gastronomiska akademien inbjuder till vårlig mathögtid på Grand Hotel.
Det stora forskningspriset à 100.000 kr går i år till en medicinare
Vad har Äggaboden, Gudagottsbutiken och Bondens skafferi gemensamt?
Välkommen : Registrera dig för att läsa mer...