Freespins

Freespins eller gratisrundor som det också kallas är ett gyllene sätt att testa spelautomater helt utan kostnad. Det finns dessutom en annan fördel, man kan nämligen vinna riktiga pengar med hjälp av gratisrundorna. Freespins delas ofta ut på spelautomater i samband med att de lanseras, men ibland får man dem utan någon speciell anledning. Det är i alla fall väldigt trevligt när det kommer gratisrundor in på mailkontot och man vet att man kan vinna stort!

Främst är det spelautomater från Net Entertainment som man brukar få gratisrundor på. NetEnt ligger bakom några av branschens populäraste speltitlar eller vad sägs om Jackpot 6000, Mega Joker och Super Nudge 6000, de spelautomater som normalt kallas för Norgesautomaterna. I Sverige är det främst Jack Hammer, Jack and the Beanstalk, Twin Spin och Big Bang som är de populära automaterna.

Vi nämnde i inledningen att man kan vinna stora pengar med gratisrundor och det är främst en historia om en norrman som är känd i spelkretsar. Han hade kommit hem från ett biobesök och såg att han hade 10 gratisrundor på jackpottautomaten Mega Fortune på kontot. Det slutade med att norrmannen vann över 100 miljoner kronor! Maken till historia har man aldrig hört, men den är helt sann.

Personligen har jag inte vunnit allt för stora pengar med free spins utan det brukar bli någon hundring här och där. Kul är det i alla fall och man får ofta tips och idéer om spelautomater och casinospel som man kanske annars inte hade spelat. En bra idé är att registrera sig hos många olika spelföretag för att få så många bonuserbjudanden som möjligt.